30/40 Livingstone. Temporada Alta.

Temporada Alta 2011
L’any 2005, la parella formada per Sergi López i Jorge Picó,
que s’havien conegut anys abans a l’escola parisenca del mestre Jacques
Lecoq, va estrenar a Temporada Alta un dels èxits més esclatants del
teatre català dels darrers anys, el monòleg d’humor Non solum.
López i Picó han tornat a posar en marxa la màquina creativa i estrenen enguany, a Temporada Alta 30/ 40 Livingstone, una creació, direcció i, aquesta vegada, interpretació, conjuntes, que presenta un explorador que va a la recerca de la peça més preuada, a la recerca del somni, de l’obsessió, una mena de Capità Ahab que busca el que les cròniques expliquen que és l’animal dels animals, invisible fins ara a l’ull humà. Al final, es trobaran, i llavors la vida de tots dos canviarà… sobretot el dia que John McEnroe es va creua en les seves vides. «Aquest és un espectacle d’humor, tennis i antropologia», anuncia la companyia.